Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragická nehoda pri Krupine: Muž sa viezol na náprave návesu, skončil pod kolesami kamióna
Zdielať na

Tragická nehoda pri Krupine: Muž sa viezol na náprave návesu, skončil pod kolesami kamióna

KRUPINA / Pod kolesami kamióna zahynul muž, ktorý pochádzal pravdepodobne z Palestíny. S ďalšími ľuďmi sa ukrýval na náprave a zrejme chcel využiť chvíľu, keď kamionista zastavil. Vo chvíli, keď zoskočil na cestu, sa kamión pohol.

​Tragédia sa stala na hlavnom ťahu v Krupine

Turecký kamionista prevážal tovar do Poľska. To, že mal na náprave ukrytých cudzincov vraj vôbec netušil. Keď zastavil na križovatke, muži chceli využiť šancu a utiecť. Jeden z nich na to však doplatil. "Sa mal v zadnej náprave viezť muž, ktorý zišiel pod nápravu, a tá sa v tom čase pohla," informuje Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. 

Muž nemal šancu prežiť 

Kamionista po mužovi prešiel, ten nemal žiadnu šancu prežiť. "Muža údajne zrazilo vozidlo, posádka ho začala oživovať, žiaľ, bezúspešne, lekár musel skonštatovať smrť," informuje hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová. Boli tam celkovo štyria muži, traja po nehode utiekli, policajti ich chytili niekoľko kilometrov za Krupinou

Migrantov si prebrala cuzinecká polícia

Muži musia polícii predložiť doklady, tá bude rozhodovať o ďalšom postupe. Riešiť budú ich neoprávnený pobyt na území Slovenska. Zatiaľ nie je známa totožnosť mŕtveho muža, podľa prvotných informácií by mal pochádzať z Palestíny.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy