Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Obnažený mladík vystrájal na čerpacej stanici: Nadrogovaný tancoval na kapote auta
Zdielať na

Obnažený mladík vystrájal na čerpacej stanici: Nadrogovaný tancoval na kapote auta

HANUŠOVCE NAD TOPĽOU / Obnažený mladík spôsobil rozruch. Na čerpacej stanici v Hanušovciach skákal po vozidle, tancoval a popíjal alkohol. Popritom si mal podľa slov svedkov dať niečo do nosa. Policajti u neho našli niekoľko podozrivých vrecúšok.

Mladíka, ktorý sa obnažoval do pol pása, zadržali policajti. Ešte pred ich príchodom skákal po aute s prešovským evidenčným číslom. "Prišiel pán zákazník a hovorí, že máme tu rušno, my sme nevedeli, čo sa deje a vonku polonahý chlapec tancoval, pesničky mal dosť nahlas," hovorí zamestnankyňa čerpacej stanice.

Policajti podrobili mladíka, aj osobné auto, dôkladnej prehliadke. Pri nej odhalili zrejme dôvod mužovho zvláštneho správania. Vystrájať prestal až potom, keď mu policajti nasadili putá. To sa mu však zjavne nepáčilo. "Dávaj mi dole putá, koniec," zadržaný muž povedal policajtovi.

"Vyšli sme vonku a bolo vidno na prvý pohľad, že čistý nebol," uviedla zamestnankyňa čerpacej stanice. Zákazníci videli, že si niečo dal do nosa a pil alkohol. "Pri prehliadke vozidla bolo zaistených 5 igelitových vrecúšok s obsahom zelenej sušiny, jedna nedofajčená cigareta a jedno igelitové vrecúško s hnedým práškom," informuje Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. 

Po tanečnom predstavení na kapote auta skončil mladík v policajnej cele. Zaistené látky budú odoslané na expertízu. Polícia začala v prípade trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy