Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Chcel očariť ženy. Využil na to bitku v podniku
Zdielať na

Chcel očariť ženy. Využil na to bitku v podniku

HORNÝ ZEMPLÍN / Chcete vidieť ako vyzerá bitka? Túto otázku položil slečnám v bare 27 - ročný muž a vzápätí začal päsťami udierať do tváre nič netušiaceho zákazníka, ktorý si tam prišiel zahrať šípky. Bil ho, až kým obaja nespadli na zem.

Pozornosť mladých žien si chcel získať zjavne za každú cenu a neváhal použiť násilie. Nevhodné správanie, ktoré zašlo až do fyzického útoku sa odohralo pred očami zákazníkov.

"Vo večerných hodinách v jednom zo sninských podnikov ho zaujala spoločnosť tam prítomných slečien a tak sa im prihovoril s otázkou, či chcú vidieť ako vyzerá bitka," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove, Jana Ligdayová. Vzápätí začal päsťami udierať nič netušiaceho muža, ktorý hral v podniku šípky, až kým nespadol na zem. "Opakovane ho udrel päsťou do tváre, obaja spadli a navzájom sa naťahovali," doplnila hovorkyňa Jana Ligdayová. "Agresívne správanie hlavne nemotivované je vždy zdrojom úzkosti a strachu tých, ktorí sú svedkami tohto násilia," vyjadrila sa lekárka z psychiatrickej ambulancie, Danica Caisová.

Podľa odborníkov má práve násilie obranný charakter a človek sa bráni napríklad krikom alebo tým, že zaútočí. "Tento konkrétny prípad je veľmi zvláštny v tom, že je to nezvyčajné. Mladí muži sa samozrejme pred peknými atraktívnymi dievčatami predvádzajú ale skôr tým, že predvádzajú spoločenský status alebo svaly," konštatovala lekárka Danica Caisová. Prípad už má v rukách polícia. "27 - ročnému Sninčanovi bolo vznesené obvinenie pre trestný čin výtržníctvo," informovala hovorkyňa Jana Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy