Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Neznámy páchateľ si vybavoval účty s políciou. Odnieslo si to auto
Zdielať na

Neznámy páchateľ si vybavoval účty s políciou. Odnieslo si to auto

HUMENNÉ / Kuriózny prípad riešia humenskí mestskí policajti. Priamo pod oknami budovy, kde sídlia, im niekto rozbil okno na služobnom vozidle. Páchateľ si podľa doterajších zistení chcel vybavovať účty s policajtmi Obvodného oddelenia v Humennom. Netrafil však správnu budovu.

Po vyčíňaní neznámeho páchateľa skončilo policajné auto s rozbitým oknom na zadných dverách. Ku skutku došlo po tretej hodine v noci. Operačné stredisko obsluhovala policajtka, keď sa niekto začal dobíjať dnu. Podľa náčelníka MsP Humenné Mariána Zuba bolo počuť nejaký buchot: "Neznáma osoba začala búchať na dvere a vyzývať zrejme policajtov "poď von."

Keď na miesto dorazila hliadka, zistili, že na služobnom aute, ktoré bolo zaparkované pred policajnou stanicou a navyše pod kamerou, je rozbité okienko. Vyzerá to však tak, že páchateľ si chcel vybiť zlosť niekde inde. V meste mal totiž konflikt so štátnymi policajtmi, ktorí sídlia iba kúsok od tých mestských. Páchateľ si zrejme budovy poplietol. 

"Prakticky sme na jednej ulici MsP a aj OO PZ. My sme bližšie od centra mesta, odkiaľ išiel, naše auto mu prišlo prvé do rany. Buď mal v hlave alkohol alebo mal s niekým problém, išiel si niečo dokázať, vybiť zlosť," doplnil Marián Zub. MsP na dolapení páchateľa pracujú v súčasnosti so štátnou políciou.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy