Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Zlodej sa s ukradnutým bicyklom bez kolesa premával po meste, na miesto činu sa s ním vrátil
Zdielať na

Zlodej sa s ukradnutým bicyklom bez kolesa premával po meste, na miesto činu sa s ním vrátil

SEREĎ / Kuriózna krádež v Seredi. Zlodej priamo pred kamerami na železničnej stanici ukradol bicykel. Jedno koleso síce ostalo zamknuté v stojane, no dlhoprstý si z toho ťažkú hlavu nerobil a so zvyškom svojho úlovku sa veselo premával po meste.

Všetko sa to začalo na železničnej stanici v Seredi. Na autentických záberoch môžete vidieť, ako si muž obhliada bicykle a čaká na príležitosť, keď bude sám. Podozrivý mladík sa následne vyberie k jednému z nich a uvoľní skrutku na prednom kolese. To síce ostalo so zámkom v stojane, no mladíka to vôbec neodradilo. Zvyšok bicykla si totiž zobral do ruky a odniesol ho v ruke z miesta preč.

Muža s jednokolesovým bicyklom stretávali v uliciach Serede aj tamojší obyvatelia. Podľa doterajších informácií mal zhruba dva dni po krádeži nastúpiť do taxíka a nechať sa odviesť späť na železničnú stanicu, kde si svojho jednokolesového tátoša poctivo uzamkol v stojane.

Zlodej mal následne s bicyklom nastúpiť do vlaku do Trnavy a odtiaľ do Piešťan. Tam sa síce policajtom podarilo bicykel zaistiť, no po podozrivom, muži zákona stále pátrajú. Ak k prípadu máte akékoľvek bližšie informácie, kontaktujte políciu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy