Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Žena napadla majiteľa krčmy, nevyhla sa ani zákazníkom
Zdielať na

Žena napadla majiteľa krčmy, nevyhla sa ani zákazníkom

ZOHOR / V jednej z krčiem v Zohore sa strhla poriadna kovbojka. Agresívna žena tam slovne aj fyzicky napádala majiteľa aj zákazníkov. S ňou prišiel aj jej manžel a maloleté dieťa. Mali si tak vybaviť účty za to, že na nich majiteľ koncom septembra zavolal políciu.

Majiteľ krčmy zavolal na Bohumila políciu ešte koncom septembra, pretože malo prísť k hádke. Podľa jeho slov ho jeden z policajtov brutálne bil a nadával mu. Podľa polície bol muž agresívny a museli ho spacifikovať. To, že dostal bitku ale odmietajú. So zlomenou rukou skončila aj jeho manželka. "Takto dozadu som spadla, on ma fest sotil a ja som tam spadla," povedala poškodená. To mal byť dôvod prečo krčmu navštívili vo večerných hodinách opäť aj so svojim maloletým synom. "Došlo mi to tak ľúto, že ruku mám zlomenú, nemôžem ani malému navariť, kúpe ma manžel. Vošli sme do vnútra a povedala som mu pozri, čo si urobil," povedala Ružena.

Zamestnancom mala vulgárne nadávať, vyhrážať sa im a hádzať po nich poháre. "To boli ťažké krígle. To keby niekoho trafilo, mohlo by mu to vážne ublížiť. Potom hodila po mne ťažkú drevenú misku, taktiež mi mohla ublížiť," vyjadril sa majiteľ krčmy. Dráma v miestnom pohostinstve pokračovala i naďalej. Agresívna žena totiž nezostala iba pri slovách. "Videla som ich asi trikrát od kedy tu robím a začala po mne útočiť a verbálne ma napádať," povedala krčmárka.

Žena udrela aj zákazníka

Žena sa pustila aj do samotného majiteľa krčmy, ktorého rukou v sadre trafila do tváre. Nevyhla sa ani zákazníkom, ktorí tam práve popíjali. "Potom aj ten mafián skočil do mňa, tak som mu dala také facky, také materinské. Tí, ktorí tam pili, vykrikovali po mne, tak ešte jeden dostal facku odomňa. Tam je veľký rasizmus," povedala Ružena. Maloletému synovi sa to zrejme nepáčilo a matku sa snažil zastaviť. Keď išlo do tuhého, odišiel preč. Takéto situácie je dôležité nahlásiť polícii. "Oni to nahlásia a potom je väčšia šanca adresnej pomoci dieťatu alebo rodine," povdedala z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny Marianna Šebová.

Nakoniec sa začala obávať aj krčmárka. "A to človek už aby sa bál chodiť do roboty, mám doma rodinu, dieťa a ja tu mám byť zo strachom že čo keď zas niekto dôjde a začne mi robiť zle?" Polícia eviduje v tejto veci viacero trestných oznámení. Máš ísť však predovšetkým o priestupky. "Je mi to ľúto, ja by som ich neudrela, ale on si to sám zavinil," dodala Ružena. "Podstata týchto oznámení sa týka najmú neprístojného správania konkrétnych osôb a to v podobe agresívneho a verbálneho napádania a nevhodného správania," povedal hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy