Skoro jasno
17°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Dopravná nehoda v Bratislave: Vodička narazila do stĺpa. Spolujazdkyňa prišla o život
Zdielať na

Dopravná nehoda v Bratislave: Vodička narazila do stĺpa. Spolujazdkyňa prišla o život

BRATISLAVA / Ďalšia smrteľná nehoda v Bratislave. Vodička vrazila do stĺpa verejného osvetlenia, jej spolujazdkyňa zrážku neprežila.

K dopravnej nehode došlo 18. októbra krátko po dvanástej hodine pri podjazde na Gagarinovej ulici v Bratislave. 36-ročná vodička narazila do stĺpa verejného osvetlenia. Prečo k nárazu došlo, zatiaľ nie je známe. Spoločne s ňou sa v aute viezla ešte jedna žena. Tá po kolízii utrpela ťažké zranenia. Z havarovaného auta zostal len vrak. Na miesto okamžite prišli záchranári. "Žiaľ, jednej zo žien napriek maximálnemu úsiliu už pomôcť nedokázali. Po rozšírenej kardiopulmonálnej resuscitácii musel lekár konštatovať smrť," vysvetlila hovorkyňa OS ZZS SR, Alena Krčová.

Vodičku havarovaného auta previezli hasiči v hasičskej ambulancii do nemocnice v Ružinove. "Pri náraze utrpela vodička ťažké zranenia, ktoré si vyžiadali jej rýchly prevoz do nemocnice," dodala hovorkyňa KR PZ v Bratislave, Šilvia Šimková. "Môžeme potvrdiť, že k nám bola prevezená žena po autonehode. Pacientka sa podrobuje potrebným vyšetreniam," uviedla hovorkyňa UNB, Eva Kliská. Pre nehodu bola premávka obmedzená v jednom jazdnom pruhu približne štyri hodiny. Vodiči sa pri prechode nehodovým úsekom krátko zdržali. Dopravu z Vrakune do centra mesta riadila polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy