Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dvojica mužov napadla mladíka v podchode. Po brutálnej bitke ho okradli
Zdielať na

Dvojica mužov napadla mladíka v podchode. Po brutálnej bitke ho okradli

BRATISLAVA / Dvaja agresori fyzicky napadli okoloidúceho mladíka. Stalo sa to v noci v podchode, kde mu nemal kto pomôcť. Obeť najskôr surovo zbili a potom okradli. Polícia po jednom z útočníkov pátra, druhý je už vo väzbe.

Nič netušiaceho mladého muža dvojica doslova zahnala do kúta. Bez varovania ho fyzicky napadli. Svoju obeť brutálne udierali a kopali do hlavy aj po tom, čo už zostal ležať na zemi. Útočník v čiernom oblečení sa zohol nad chlapca a kričal naňho. Druhý agresor mu medzitým násilím trhá ruksak. Dobitý muž im zo strachu o život dal svoj smartfón. Z batohu mu zobrali hotovosť vo výške 1 150 eur. Celý útok sa odohral v podchode, ktorý spája nákupné centrum s administratívnymi budovami na Einsteinovej ulici v Bratislave. Oboch útočníkov policajti obvinili z trestného činu lúpeže spáchanej formou spolupáchateľstva. Jedného útočníka už chytili a sudca ho poslal do väzby. Po jeho kamarátovi pátrajú.

"V prípade akýchkoľvek informácií, ktoré súvisia s uvedenou vecou, nás prosím kontaktujte na bezplatnom čísle polície - 158 - osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na facebookovej stránke Polícia SR – Bratislavský kraj," uviedol hovorca krajských policajtov v hlavnom meste Michal Szeiff. Ak im dokážu vinu, obom útočníkom hrozí až 8-ročný pobyt za mrežami. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy