Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vodič z Kysúc, ktorý zrazil mamičku s deťmi, bol poslaný do väzby
Zdielať na

Vodič z Kysúc, ktorý zrazil mamičku s deťmi, bol poslaný do väzby

RAKOVÁ / 37-ročný muž z Rakovej na chodníku v Čadci vrazil autom do mamičky s dvoma malými deťmi. Jedno z nich bolo v kočíku, ktorý, našťastie, stihla rýchlo odstrčiť tak, aby sa mladšej dcérke nič nestalo. Staršia Miška však skončila v nemocnici.

Sudkyňa pre prípravné konanie vzala obvineného do väzby, nakoľko existuje dôvodná obava, že ujde alebo sa bude skrývať, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu alebo trestu. Taktiež existuje dôvodná obava, že bude pokračovať v trestnej činnosti. Rozhodovala v neprítomnosti obvineného, pretože momentálne leží zranený v nemocnici. Prokurátor sa vzdal práva podať sťažnosť.

Podľa policajnej hovorkyne Gabriely Kremeňovej obvinili policajti 37-ročného vodiča z trestného činu ublíženia na zdraví v súbehu s trestným činom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Po nehode previezli matku s deťmi aj vodiča na ošetrenie do Kysuckej nemocnice v Čadci. Matku z nemocnice prepustili, zranené dievčatko neskôr previezli na ďalšie vyšetrenia do Univerzitnej nemocnice v Martine . "Je hospitalizované na JIS oddelení kliniky detí a dorastu, jeho stav je stabilizovaný," uviedla Zuzana Marčeková z oddelenia marketingovej komunikácie Univerzitnej nemocnice v Martine.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy