Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vodič zrejme dostal počas jazdy mikrospánok. Jeho trojmesačná dcérka skončila v nemocnici
Zdielať na

Vodič zrejme dostal počas jazdy mikrospánok. Jeho trojmesačná dcérka skončila v nemocnici

VÍŤAZOVCE (OKR. HUMENNÉ) / Cesta k lekárovi s trojmesačnou dcérkou sa v sekunde zmenila na nekontrolovanú jazdu po priekope medzi kríkmi. Otec tvrdí, že si na nič nepamätá a havarovali zrejme pre mikrospánok. Matku aj dieťa museli záchranári previezť do nemocnice.

Otec trojmesačnej dcéry stratil nad autom kontrolu a takmer 70 metrov prešiel po priekope medzi kríkmi. Vozidlo už nedokázal ovládať a havaroval. "Išiel som do Humenného k lekárovi s malou," vysvetlil vodič. "Vo vozidle sa nachádzali dve dospelé osoby a jedno bábätko," vyjadril sa veliteľ zásahu HaZZ v Humennom, Róbert Bovan. K nehode došlo medzi obcami Víťazovce a Lukačovce v humenskom okrese. Po náraze sa matka dieťaťa sťažovala na bolesti hrudníka. Vážnejšie zranenia našťastie nikto z rodiny neutrpel. "Z troch účastníkov nehody potrebovala ošetrenie záchranárov jedna žena, ktorá utrpela poranenie hrudníka," vysvetlila hovorkyňa OS ZZS SR, Alena Krčová.

Posádka záchranárov ju po ošetrení previezla do nemocnice. Vodič štábu TV JOJ povedal, že si nehodu nevie vysvetliť a takmer nič si nepamätá. "Mal som asi mikrospánok," vyjadril sa vodič. "41-ročný vodič pochádzajúci z obce Jankovce po prejazde zákrutou nezvládol riadenie a zišiel s vozidlom mimo vozovku," dodala hovorkyňa KR PZ v Prešove, Jana Ligdayová. Premávka bolo obmedzená do jedného jazdného pruhu a riadili ju policajti. Okolnosti, za akých k nehode došlo vyšetruje polícia. "Vodič bol na mieste podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok vylúčil prítomnosť alkoholu u muža," dodala Jana Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy