Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž zmizol bez stopy: Príbuzní sa obávajú, že ho niekto prepadol
Zdielať na

Muž zmizol bez stopy: Príbuzní sa obávajú, že ho niekto prepadol

SNINA / Išiel si vyzdvihnúť výplatu a odvtedy ho niet. Príbuzní 60-ročného muža sa obávajú, že ho niekto prepadol. Stopa končí po odchode z firmy cestou na vlakovú stanicu. Dcéra ho pritom doma čakala s kávou na stole. Zúfalá rodina prehľadala nemocnice, pýtali sa v okolitých reštauráciách a prehľadávajú aj okolité obce.

Muž zmizol bez stopy. Dcéra bola s otcom naposledy v kontakte ešte vo februári a odvtedy o ňom nemá žiadnu zmienku. Naposledy išiel do Bardejova po výplatu a telefonoval s bratom. Oznámil mu, ktorým vlakom príde naspäť domov. V Stakčíne však nevystúpil. Keď sa mu snažili dovolať, mobil mal už vypnutý. Podľa dcéry ho doma čakala káva na stole.

"Stopa sa stratila od firmy, kde si zobral výplatu, smerom na stanicu, čo je asi 15 minút pešo. My si to vysvetľujeme tak, že ho niekto po ceste možno prepadol," vyjadrila sa Zuzana, dcéra nezvestného muža. 

"Šesťdesiatročný Rudolf zo Stakčína je štíhlej postavy, má prešedivelé vlasy česané nahor," uviedla hovorkyňa policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Prešli všetky reštaurácie aj herne v okolí, pýtajú sa ľudí, hľadajú v okolitých obciach aj nemocniciach, no po mužovi ani stopy. Ak ste ho niekde zaregistrovali, kontaktujte políciu. Doma ho čaká zúfalá rodina.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy