Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bodnutú matku piatich detí museli po útoku ihneď operovať. Podozrivý je jej manžel
Zdielať na

Bodnutú matku piatich detí museli po útoku ihneď operovať. Podozrivý je jej manžel

LOVINOBAŇA / V lučeneckej nemocnici leží s vážnymi zraneniami matka piatich detí. Polícia stále vyšetruje, kto ju bodol nožom. Ako podozrivého zadržali jej 40-ročného manžela.

Incident nahlásila žena, ktorá našla svoju susedu s bodným poranením ležať v posteli zakrytú paplónom. Jej muž mal nečinne sedieť za stolom. Anna ležala v posteli prikrytá paplónom. Susede sa nepozdávala, tak sa jej prihovorila. Matka piatich detí už ale neodpovedala.  "Ja som odkryla paplón a ja som už potom som videla ranu. Volala som záchranku, že čo mám robiť. Oni mi poradili, že dajte ju nabok a dajte jej suchú handru a zatlačte jej to dnu," povedala suseda.

Šokujúce na celom prípade je to, že manžel zranenej ženy mal pokojne sedieť za stolom v tej istej miestnosti. "Sedel, fajčil a nevolal ani záchranku, ani políciu. Čiže ona ležala zranená pri ňom? Áno, áno. Keby nebola tá pani, tak vykrváca," uviedol otec zavraždenej. 

Podľa hovorkyne operačného strediska záchranárov, vyslaní záchranári žene ošetrili viaceré poranenia a transportovali ju do nemocnice. Po prijatí ju okamžite operovali. "Pravdepodobne pichnutá do sleziny. Prajem si to, aby bola v poriadku," skonštatoval otec matky piatich detí.

Žena utrpela vážne poranenia brucha. Predpokladaná doba liečenia je viac ako 42 dní. "Vyšetrovateľ v Lučenci začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví. Prípad je v štádiu vyšetrovania," povedala hovorkyňa krajského riaditeľstva policajného zboru v Banskej Bystrici, Mária Faltániová.

Policajti mali na mieste nájsť aj nôž, ako podozrivého zadržali jej manžela Jozefa. Zatiaľ ho neobvinili. Podľa našich informácií ho mohli vypočuť až o niekoľko hodín neskôr, keďže bol pod vplyvom alkoholu. Jeho svokor, ktorý v tom čase spal vo vedľajšej izbe, je ale presvedčený o tom, že útočil Jozef. "On toto spravil nie raz, on toto už aspoň 10-krát," uzavrel otec bodnutej ženy.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy