Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Manželské nezhody vyústili do hádky: Muž začal ženu škrtiť. Tá ho nožom bodla do hrude
Zdielať na

Manželské nezhody vyústili do hádky: Muž začal ženu škrtiť. Tá ho nožom bodla do hrude

ŽIAR NAD HRONOM / Manželská hádka sa skončila útokom. Muž najskôr škrtil manželku a tá naňho vytiahla nôž s 12 centimetrovou čepeľou. Všetko sa skončilo bodnou ranou priamo do hrudníka.

Ľudí na ubytovni v centre Žiaru nad Hronom zobudil krátko pred polnocou krik vychádzajúci z izby na 8. poschodí. Na zemi našli ležať v bezvedomí 43-ročného zakrvaveného muža, vedľa neho stála jeho manželka, s nožom v ruke. Útoku predchádzala hádka, úlohu zohral aj alkohol. 

Dvojica sa pohádala a muž údajne začal ženu škrtiť. Podarilo sa jej utiecť do kuchyne, kde našla nôž s 12 cm čepeľou. Muža bodla do hrudníka, tesne minula srdce. "Podľa volania na tiesňovú linku, muža údajne pobodali. Vyslaní záchranári ho ošetrili a transportovali do nemocnice," povedala hovorkyňa OS ZZS SR Alena Krčová. 

Muža hospitalizovali v nemocnici v Žiari nad Hronom, je mimo ohrozenia života. 45-ročnú ženu odviedli na policajné oddelenie. "Obvinená bola umiestnené v cele a vyšetrovateľ naďalej vykonáva procesné úkony," uviedla hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica Mária Faltániová. 

Ďalšie okolnosti nočnej hádky, ktorá vyvrcholila krvavým útokom budú vyšetrovať. Na mieste bolo viacero svedkov, ktorí budú o tom čo sa stalo vypovedať pred vyšetrovateľom. "45-ročná žena bola obvinená zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu," dodala Faltániová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy