Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vážna nehoda na D1: Došlo k zrážke dvoch kamiónov, jeden zišiel z cesty
Zdielať na

Vážna nehoda na D1: Došlo k zrážke dvoch kamiónov, jeden zišiel z cesty

HLOHOVEC / K vážnej dopravnej nehode došlo popoludní na diaľnici D1 neďaleko Hlohovca. Podľa prvotných informácii vodič kamióna dostal defekt. Do odstaveného vozidla ale po chvíli narazil ďalší kamión.

K nešťastiu došlo krátko po 14-tej hodine. Vodič nákladného auta si v tom čase opravoval defekt. "Podľa prvotných informácii z miesta dostal vodič kamiónu pri preprave defekt. Do odstaveného nákladného auta narazil v pravom jazdnom pruhu ďalší kamión," povedala hovorkyňa KR PZ Trnava Mária Linkešová. 

Vodič kamióna, ktorý skončil v poli mal zakrvavenú hlavu a bol dezorientovaný. Cestoval z Poľska a v aute viezol pneumatiky. Z vozidla vyšiel po svojich a bosý. Mal reznú ranu na hlave. Viackrát sa pýtal čo sa stalo a kde je. Jeho kabína ostala po náraze zdemolovaná. Na miesto dorazili ako prví hasiči, ktorí mu poskytli predlekársku pomoc. Vodič odstaveného auta bol na tom horšie. Skončil v priekope s poraneným uchom a hlavou. "Po príjazde na miesto udalosti vyslaní záchranári ošetrili dvoch mužov. Tí utrpeli stredne ťažké až ťažké poranenia. Po ošetrení ich previezli do nemocnice," dodala hovorkyňa leteckých záchranárov ATE Zuzana Hopjaková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy