Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Tragédia v Lučenci: Záhadná smrť manželov v rodinnom dome
Zdielať na

Tragédia v Lučenci: Záhadná smrť manželov v rodinnom dome

LUČENEC / Malou obcou pri Lučenci otriasla dvojnásobná tragédia. V rodinnom dome našli mŕtvych manželov a z ich dvoch detí sa stali siroty. Polícia okolnosti nešťastia vôbec nekomentuje. Potvrdili iba nález dvoch ľudí bez známok života.

Viac ako sedem hodín pracovali lučeneckí a banskobystrickí policajti na mieste dvojnásobnej tragédie. Informáciu, že v rodinnom dome sa nachádzajú dve nebohé osoby mali dostať krátko pred piatou podvečer. Ide o manželov, ktorí sa s dvomi deťmi prisťahovali z Lučenca približne pred siedmimi rokmi. Podľa informácií, ktoré sa nám podarilo zístiť na mieste ich mal nájsť ich osemnásťročný syn, ktorý sa práve vrátil autobusom domov. Ani jeho mama, ani otec už nejavili žiadne známky života. Čo presne sa v rodinnom dome odohralo vyšetrujú policajti. Hovorkyňa bližšie informácie neposkytla. 

Miestny muž videl 42-ročnú ženu naposledy deň predtým. Prišla autom domov, vozidlo jej manžela malo byť zaparkované pred domom. "On bol už tu, auto bolo odstavené, čo v živote on neodstavoval auto vonka. Mal byť v robote," povedal miestny. Čo sa potom v rodinnom dome odohralo, vyšetrujú policajti. Po malej obci sa kadečo povráva, podľa ľudí išlo o vraždu a samovraždu, polícia to ale nepotvrdila a žiadne bližšie okolnosti ku prípadu neuviedla. "Krajský policajný vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie a vzhľadom k prebiehajúcim procesným úkonom nie je možné v tejto chvíli poskytnúť," uviedla hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica Mária Faltániová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy