Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž sa vraj žene vyhrážal zastrelením. Dedinčania počuli výstrel, rodina nesúhlasí
Zdielať na

Muž sa vraj žene vyhrážal zastrelením. Dedinčania počuli výstrel, rodina nesúhlasí

HUMENNÉ / Žena z Horného Zemplína oznámila na tiesňovú linku, že sa jej partner vyhráža zabitím a má strach o život. Podľa slov príbuzných je muž držiteľom zbrane a miestni dokonca počuli v dome padnúť výstrel. Na miesto tak dorazili policajti aj členovia PMJ.

O poriadny rozruch v malej obci sa postaral jeden z miestnych obyvateľov. Na miesto okamžite dorazilo niekoľko policajných hliadok. Akciu spustili po tom, ako na tiesňovú linku zavolala žena, že jej ide o život a partner sa jej vyhráža zabitím. "Poverený príslušník Okresného oddelenia policajného zboru v Snine začal v prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu nebezpečné vyhrážanie," uviedla hovorkňa prešovskej polície Jana Ligdayová.

Viacerí obyvatelia obce tvrdia, že v dome padol výstrel. Polícia však zatiaľ konkrétnejšie informácie neposkytla. Vieme iba to, že podozrivého zadržala. Podľa rodičov je ich syn poľovníkom a v legálnej držbe má dlhú guľovú zbraň, no v danom momente vraj nestrieľal. "Muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia a sú s ním vykonávané procesné úkony," povedala Ligdayová.

Podľa príbuzných muža z policajnej cely prepustili, na adrese, kde býva, ho ale štáb TV JOJ nenašiel. Vyšetrovanie prípadu podľa polície zatiaľ ukončené nie je, konkrétnejšie informácie budú známe v najbližších dňoch.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy