Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Krádež ako z filmu: V obci Udavské počas noci ukradli vyše 3 tony vážiaci traktor
Zdielať na

Krádež ako z filmu: V obci Udavské počas noci ukradli vyše 3 tony vážiaci traktor

UDAVSKÉ / V obci Udavské bol v priebehu štyroch dní, počas ktorých bol majiteľ na dovolenke, ukradnutý traktor. Podľa všetkého bol odcudzený v nočných hodinách. Prípadom sa zaoberá polícia.

Nik z nás si nevieme predstaviť, že v noci zaparkujeme svoje motorové vozidlo a ráno tam už nie je. O to väčšie prekvapenie mal majiteľ traktora v obci Udavské, keď po príchode zo zahraničia zistil, že svoj milovaný traktor obhospodaruje už niekto iný.

Podľa vyjadrení majiteľa traktora sa krádež stala v rozmedzí 30. Augusta až 2. Septembra. Najbizarnejšie na celom prípade je to, že podľa všetkého bol traktor ukradnutý počas nočných hodín. Susedia v blízkom okolí tvrdia, že traktor nepočuli.

Prípadom sa už zaoberá skupina HAKA, pričom vytýčená výška škody sa vyšplhala až na 17-tisíc eur. Majiteľ vozidla dodal, že ľudí, čo budú disponovať informáciami, ktoré pomôžu k nájdeniu traktoru odmena neminie.

"Obvodné oddelenie policajného zboru v Koškovciach začalo trestné stíhanie pre prečin krádeže," uzatvára Daniel Džobanikvedúci komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. V prípade, že disponujete informáciami o danom vozidle, tak kontaktujte políciu na čísle 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy