Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Dôchodkyňa skončila s viacerými zraneniami v nemocnici. Podozrivého zadržala polícia, má ísť o jej syna
Zdielať na

Dôchodkyňa skončila s viacerými zraneniami v nemocnici. Podozrivého zadržala polícia, má ísť o jej syna

PREŠOV / Policajti riešia nepríjemný prípad vydierania. Obeťou má byť 80-ročná žena a ako podozrivý skončil za mrežami jej 57-ročný syn. Čo sa v byte na štvrtom poschodí na najväčšom prešovskom sídlisku stalo, zatiaľ polícia nezverejnila. Ženu v úctyhodnom veku previezli záchranári do nemocnice s poraneniami po celom tele.

Pod oknami jedného z panelákov v najväčšom prešovskom sídlisku bolo vidieť autá policajtov a záchrannej služby. Čo sa stalo v jednom z bytov nateraz neprezradila ani polícia. Iba to, že preveruje podozrenie zo spáchania trestného činu. 80-ročná majiteľka bytu skončila v opatere zdravotníkov. "Na adrese podľa volania došlo k napadnutiu," vyjadrila sa hovorkyňa Alena Krčová.

Podozrivý je vlastný syn

Polícia začala v prípade trestné stíhanie, no nateraz nikoho konkrétneho neobvinila. V policajnej cele ale skončil 57-ročný muž. Podľa všetkých informácií je zadržaným mužom syn majiteľky bytu. Čo sa v byte na štvrtom poschodí stalo nevedia ani susedia, no podľa niektorých za tým môžu byť aj zdravotné problémy. Viac informácií kvôli prebiehajúcemu vyšetrovaniu hovorca policajného zboru nevedel poskytnúť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy