Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Opitý vodič likvidoval všetko, čo mu stálo v ceste. Zničil niekoľko áut a skončil na streche
Zdielať na

Opitý vodič likvidoval všetko, čo mu stálo v ceste. Zničil niekoľko áut a skončil na streche

KOMÁRNO / Tri úplne zničené autá, ďalšie majú pokrčené plechy. Vodič, ktorý spôsobil túto spúšť v uliciach Komárna, ušiel. Mal na to niekoľko dôvodov. Nafúkal, nemal vodičák a auto si požičal bez vedomia majiteľa.

Čierne Audi po rýchlej jazde skončilo na streche uprostred cesty po tom, ako rozbilo niekoľko zaparkovaných áut na krajnici. Za jeho volantom sedel 27-ročný Patrik, ktorý nemá vodičský preukaz, navyše auto vzal bez vedomia majiteľa. Údajne chcel ísť domov z rodinnej oslavy a v úvodzovkách povedané, požičal si jedno z áut. S ním úplne rozbil tri vozidlá a ďalšie značne poškodil.

Vodič po prevrátení z auta ušiel

Zakrátko ho ale policajti priniesli na miesto činu v putách. Im tvrdil, že sa chcel vyhnúť mačke na ceste. "Policajti vodiča podrobili dychovej skúške s pozitívnym výsledkom. Keďže hodnota alkoholu v dychu kolísala okolo jedného promile, bude z dôvodu trestnoprávneho konania vyžiadaný znalecký posudok," vysvetlila hovorkyňa KR PZ v Nitre, Viktória Borloková. Škoda, ktorá na vozidlách vznikla, bola predbežne vyčíslená na viac ako 20-tisíc eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy