Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nasadol na vlak do Bratislavy a už ho nik nevidel. Polícia pátra po nezvestnom mladíkovi
Zdielať na

Nasadol na vlak do Bratislavy a už ho nik nevidel. Polícia pátra po nezvestnom mladíkovi

HUMENNÉ / Nasadol na vlak a z východného Slovenska odišiel za prácou do Bratislavy. Prešiel však týždeň a 21-ročný Kristián sa nikomu neozval. Mladíka z Humenného hľadá pátrací tím aj polícia, zatiaľ sa nepodarilo lokalizovať ani jeho mobilný telefón.

Pátranie vyhlásili v nedeľu, nezvestnosť oznámila žena zo Sniny a jeho stopy končia na vlakovej stanici. "Podľa oznamovateľky mal tento mladý muž dňa 22.08.2022 odcestovať vlakom do Bratislavy za prácou. Od nasledujúceho dňa, teda 23.8.2022 sa však už neozval," uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Pri hľadaní nezvestných osôb má polícia možnosť vykonať lokalizáciu mobilného zariadenia v reálnom čase. Chlapca sa však zatiaľ nepodarilo nájsť ani týmto spôsobom. "Doposiaľ vykonané previerky, ako aj lokalizačné údaje mobilného prostriedku, boli neúspešné," doplnila Ligdayová.

21-ročný Kristián má bydlisko v Humennom, je štíhlej postavy, má čierne vlasy a naposledy mal oblečené biele tričko, čierne kraťasy, čierne tenisky. Na chrbte mal cestovnú tašku rovnakej farby. Ak máte o nezvestnom mladom mužovi akékoľvek informácie, oznámte to na linke 158.

Na Slovensku polícia ročne pátra po tisíckach nezvestných. Najkritickejšie obdobie u detí je koniec školského roka, keď dostávajú vysvedčenia, vtedy ich v pátraní pribudne o stovky viac. U dospelých je to iné, polícia eviduje aj množstvo takých prípadov, ktoré aj po niekoľkých rokoch zostávajú záhadou a nezvestných sa nepodarí vypátrať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy