Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Konflikt mužov bez domova vyvrcholil bitkou. Jeden z nich po kopancoch do hlavy upadol do bezvedomia
Zdielať na

Konflikt mužov bez domova vyvrcholil bitkou. Jeden z nich po kopancoch do hlavy upadol do bezvedomia

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / O rozruch sa v centre Spišskej Novej Vsi postarali muži bez domova. Nezhody riešili bitkou, pričom agresor mal kamarátovi vyčítať obsadenú posteľ. Po troch ranách sa starší muž bezvládne zosunul na zem. Úlohu v tomto prípade zrejme zohral aj alkohol.

Útok muža bez domova na svojho kamaráta sa odohral pri supermarkete, neďaleko polície. Motali sa tam spolu traja muži. Jeden z nich však začal prejavovať agresiu

"On vyšiel vonku, vrátil sa. Zobral ho a ho kopol do hlavy," opisuje účastník incidentu Radoslav Novysedlák.

Okrem toho mu uštedril aj ranu päsťou a ďalší kopanec. Po útoku mal starší muž opuchnutú hlavu a chvíľu bol aj v bezvedomí. Potom agresor smeroval útok aj na Radoslava. Agresor zbabelo ušiel. A tak sa muž staral o svojho dobitého kamaráta.

"Obaja muži, podozrivý aj poškodený , boli ešte v ten večer vypočutí na spišskonovoveskom obvodnom oddelení," priblížila Lenka Ivanová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach. 

Spišskonovoveskí obvoďáci nateraz začali v tomto prípade priestupkové konanie. No nie je vylúčené, že skutok preklasifikujú, keď sa ustáli čas liečenia dobitého staršieho muža.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy