Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dvaja muži na vodných skútroch objavili vo Váhu nevládne ženské telo
Zdielať na

Dvaja muži na vodných skútroch objavili vo Váhu nevládne ženské telo

ŠALA / V sobotu, 20. augusta, našli dvaja muži 61-ročnú ženu utopenú v rieke Váh. Telo vo vode spozorovali podvečer. V tej chvíli už Máriu hľadala aj rodina.

Dvaja muži jazdili na vodných skútroch v Šali na rieke Váh. Počas toho si všimli vo vode človeka. Cez deň pršalo a počasie na kúpanie nebolo, preto sa rozhodli ísť pozrieť bližšie či nepotrebuje pomoc.

Na hladine plávalo ľudské telo 

Zistili, že na hladine pláva nehybné telo. Mužom sa spoločne podarilo ženu za pár minút dostať k brehu a zatelefonovať na tiesňovú linku. Na miesto bola vyslaná polícia, ktorá začala preverovať, čo sa stalo, ako aj zisťovať totožnosť utopenej. 

Po príchode obhliadajúceho lekára sa zistilo, že osoba nebola vo vode dlhšiu dobu. "Obhliadajúca lekárka predbežne vylúčila cudzie zavinenie a za účelom zistenia presnej príčiny smrti nariadila vykonať pitvu," povedala Alena Krčová, hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR. 

Podľa informácií televízie JOJ, počas toho ako policajti pri rieke zisťovali, čo sa stalo, prišla k rieke Váh rodina, ktorá ženu hľadala. Po krátkom čase sa potvrdilo, že išlo o 61-ročnú Máriu zo Šale. Okolnosti ženinej smrti polícia aj naďalej vyšetruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy