Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ľudí na námestí obťažoval nahý muž. Problém vyriešili policajti
Zdielať na

Ľudí na námestí obťažoval nahý muž. Problém vyriešili policajti

ZVOLEN / Mladý muž sa po námestí vo Zvolene prechádzal nahý. Jeho nepríčetné a agresívne správanie ukončil až zásah polície.

Naháč svojim obnaženým údom obťažoval okoloidúcich mužov, zaplietol sa do bitky a neskôr si to nasmeroval do miestneho podniku. "Mestská polícia prijala oznámenie, ktoré bolo adresované priamo na Námestí SNP, kde osoba, ktorá sa tam pohybovala narušovala verejný poriadok tým, že napádala ľudí," informuje náčelník mestskej polície Juraj Chabada.

Keďže mestskí policajti hliadkovali v tom čase len pár metrov od miesta, kde mladík vyčíňal, mohli okamžite reagovať. Mladý muž, ktorý na sebe nemal žiadny odev, budil verejné pohoršenie a ohrozoval okoloidúcich ľudí. Mestskí policajti ho spacifikovali, no na miesto bola privolaná aj štátna polícia. "Odbor kriminálnej polície vo Zvolene v tejto súvislosti vedie trestné stíhanie pre prečin porušovania domovej slobody, vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony, nie je možné poskytnúť podrobnejšie informácie," hovorí policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy