Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kuriózna nehoda: Vodiča policajti naháňali v kukuričnom poli
Zdielať na

Kuriózna nehoda: Vodiča policajti naháňali v kukuričnom poli

GALANTA / Kuriózna nehoda sa stala na ceste medzi Galantou a Čiernym Brodom. Po zrážke dvoch vozidiel museli policajti na mol opitého vodiča naháňať v kukuričnom poli. Ten nebol jediný, kto si za volant sadol pod vplyvom. Po dychovej skúške nafúkal aj druhý vodič.

21-ročný mladík pred polnocou cestoval smerom do obce Čierny Brod. Autom prešiel do protismeru. V tom čase mu oproti šiel 42-ročný vodič. "Keď sa s autom vracal do svojho pruhu, do jeho ľavej zadnej časti narazilo oproti idúce auto Kia Rio. Po náraze odhodilo Fabiu mimo cestu a nakoniec skončila na streche," opísala nehodu hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave, Zlatica Antalová.

Mladík sa po náraze rozhodol z miesta činu utiecť, namieril si to rovno do tohto kukuričného pola. Po 21-ročnom Borisovi z Ukrajiny začalo pátranie. Povolaný bol aj policajný psovod so psom. Z kukurice sa ho podarilo dostať von. Policajti zhruba po hodinovej naháňačke muža priviezli na miesto činu. Jeho útek už naznačoval, že niečo nie je v poriadku. "Policajti namerali mladíkovi v dychu bezmála 2,5 promile," uviedla Zlatica Antalová. 

Išlo tak o stav ťažkej opilosti. Roland (42), ktorý v tom čase šoféroval Kia Rio ostal na mieste nehody. Aj jemu dali policajti fúkať. Výsledok bol prekvapivo, taktiež pozitívny. "Policajná hliadka podrobila muža dychovej skúške pri ktorej nafúkal viac ako pol promile," informovala policajná hovorkyňa.

Policajti tak obom mužom okamžite zobrali vodičské preukazy. Naďalej prebieha vyšetrovanie a polícia vec rieši, ako prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy