Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Policajtky napadol a zranil muž, ktorému chceli nasadiť putá. Mal zmlátiť otčima
Zdielať na

Policajtky napadol a zranil muž, ktorému chceli nasadiť putá. Mal zmlátiť otčima

LEVICE / 24-ročný muž napadol počas zákroku dve policajtky. Stalo sa to v obci Tekovský Hrádok pri rieke Hron. Policajtky mali po útoku viaceré pomliaždeniny. Aj napriek tomu ženy nestratili duchaprítomnosť. Útočníka spacifikovali a predviedli na oddelenie.

24-ročný muž bol v Tekovskom Hrádku pri rieke Hron na stanovačke, spolu s priateľkou, ale aj otčimom, muži sa medzi sebou pohádali.

Aktéri spolu aj popíjali. Podľa informácií TV JOJ otčim hodil mužovi do vody stan. To ho nahnevalo a nevlastnému otcovi rozbil hlavu kameňom, ktorý do neho hodil. Údajný útočník následne zavolal políciu. Na miesto vyrazila dvojčlenná hliadka s dvomi policajtkami. Našli tam zakrvaveného zraneného muža, ale aj útočníka. Ten vraj od nich žiadal, nech ho odvezú domov na ich aute.

Mladík nepochodil, a preto sa na policajtky vrhol. Obe ženy začal biť a bol taký agresívny, že im spôsobil zranenia. Hliadka bez váhania zasiahla. "Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony sa k prípadu bližšie vyjadrovať nebudeme," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre, Viktória Borloková. 

Policajtky aj napriek všetkému muža spacifikovali a predviedli ho na policajné oddelenie. Obaja aktéri bývajú v neďalekej obci Bajč, snažili sme sa získať aj ich vyjadrenie. Spojiť sa nám s nimi nepodarilo. Policajtky počas útoku utrpeli viaceré pomliaždeniny a škrabance. "Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Leviciach vzniesol obvinenie 24-ročnému mužovi pre trestný čin útoku na verejného činiteľa," informovala hovorkyňa Borloková. Okolnosti prípadu sú v štádiu vyšetrovania, polícia vypočúva aktérov a svedkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy