Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Opitý kričal na svoju ženu, že ju zabije, skončil vo väzbe
Zdielať na

Opitý kričal na svoju ženu, že ju zabije, skončil vo väzbe

TRENČÍN / Trenčianski policajti priviezli na okresný súd spútaného 56-ročného Jaroslava. Zadržali ho po ostrej hádke s manželkou, ktorá zo strachu o život privolala pomoc. Opitý muž mal po nej hádzať sklené nádoby a kričať, že ju zabije. Agresívne správanie predviedol aj na súde.

Aj manželská hádka môže mať dohru na súde. Svoje už o tom vie aj 56-ročný Jaroslav z Trenčína, ktorý skončil v policajných putách, pretože mal zaútočiť na svoju manželku. Stalo sa tak po tom, ako sa vrátil domov opitý.

"Hlučná hádka vyústila do vulgárneho osočovania manželky. Obvinený mal hodiť po poškodenej porcelánovú nádobu a kričať na ňu nadávky a slová ,,zabijem ťa“," opisuje situáciu Katarína Kuzmová, hovorkyňa KR PZ v Trenčíne.

Okrem zabitia sa mal manželke vyhrážať i tým, že jej podpáli byt a v plameňoch skončí aj jej auto. V besnení ho nezastavila ani prítomnosť ich maloletého dieťaťa, ktoré sa všetkému prizeralo. Vydesená žena zavolala na políciu, po čom mal muž z bytu ujsť.

"Muž bol v krátkom čase políciou vypátraný a obmedzený na osobnej slobode. Bola s ním vykonaná dychová skúška s výsledkom 1,17 promile," povedala Katarína Kuzmová.

Muž vytriezvel v cele policajného zaistenia. Teraz mu hrozí až trojročné väzenie.

"Polícia v Trenčíne obvinila 56 ročného muža z prečinu nebezpečné vyhrážanie," dodala Katarína Kuzmová.

Prokurátor navyše podal návrh na väzobné stíhanie obvineného muža. Toho tak policajti eskortovali na okresný súd. Jaroslavovi prítomnosť našej kamery evidentne prekážala.

Idiot! Z ktorej televízie si? Pôjdem sem ako v civile, tak potom ti to chytím a rozmlátim, to hovorím aj pred tými policajtmi!“ vyhrážal sa obvinený Jaroslav aj nášmu štábu.

Hovorca krajského súdu v Trenčíne Roman Tarabus dodal: "Rozhodnutím sudcu pre prípravné konanie bol obvinený vzatý do väzby, z dôvodov takzvanej preventívnej väzby. Toto rozhodnutie je právoplatné."

Súvisiace články

Najčítanejšie správy