Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tragická nehoda dvoch áut. Pri zrážke zomrelo 14-ročné dieťa
Zdielať na

Tragická nehoda dvoch áut. Pri zrážke zomrelo 14-ročné dieťa

TRNAVA / V piatok, 22. júla, došlo k tragickej zrážke dvoch áut medzi obcami Dolný Bar a Dolný Štál. Zahynulo pri nej iba 14-ročné dievča. S ťažkými zraneniami skončila v nemocnici jej matka, ako aj vodič druhého auta. Zasahovať musel aj záchranársky vrtuľník.

"Podľa prvotných informácií malo krátko po 17:00 h dôjsť, z doposiaľ nezistených príčin, k čelnej zrážke medzi autami," informuje na sociálnej sieti polícia. 14-ročné dieťa utrpelo zranenia, ktorým na mieste podľahlo. Na rovnej ceste podľa svedka mala prejsť mierne do protismeru. Pritom sa zrazila s oprotiidúcim terénnym autom.

Na miesto tragickej čelnej zrážky dorazili ako prví hasiči, ktorí museli z áut vyslobodiť dvoch ľudí a vedľa jedného auta našli ležiacu ženu. Záchranári už pomocť nedokázali 14-ročnej dcére vodičky, ktorá sedela na sedadle spolujazdca. Jej matka sa ťažko zranila, do nemocnice ju previezli vrtuľníkom.

"Pacientka absolvovala operáciu, aktuálne je mimo ohrozenia života. Naďalej však ostáva hospitalizovaná a pod stálym dohľadom našich zdravotníkov," informuje hovorkyňa bratislavských nemocníc Petra Lániková. Terénne auto riadil 43-ročný Ladislav, ten utrpel tiež vážnejšie zranenie a previezli ho do dunajskostredskej nemocnice. V nej absolvoval niekoľko operácii a jeho stav je aktuálne stabilizovaný.

Rovný úsek, na ktorom došlo ku zrážke je podľa domácich nebezpečný a stávajú sa tam nehody. Čo sa presne na ceste stalo ukáže až vyšetrovanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy