Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Prípad páleného tela: Vladimír zastrelil svoju susedu, tvrdí polícia
Zdielať na

Prípad páleného tela: Vladimír zastrelil svoju susedu, tvrdí polícia

BRATISLAVA / Podľa informácií TV JOJ mal muž pred vypuknutím požiaru zastreliť svoju susedu. Polícia túto informáciu potvrdila. K vražde malo dôjsť v bratislavskej mestskej časti Ružinov.

Našli u neho 8 zbraní

Muž, ktorý postrelil hasiča a následne sa zastrelil. V rámci vyšetrovania vykonali štyri domové prehliadky, prehľadali nebytové priestory, a skontrolovali aj jedno auto. Medzi nájdenými predmetmi boli zbrane, mačety, nože. 

Problémový bol už v detstve

34 - ročný Vladimír spaľoval telo v podomácky zhotovenej peci. To, že ide o ženu, potvrdila súdna pitva. Chatu, v ktorej sa Vladimír pokúšal spáliť ženské telo, podľa bývalej susedy, postavili jeho starí rodičia. Vladimírovi rodičia sa rozviedli, keď mal približne 15 rokov a otec si našiel inú ženu. 

Podľa slov bývalej susedy bol Vladimír jedináčik. Už v detstve a aj v puberte to s ním údajne nebolo jednoduché. "On bol chudák. Napúšťal do igelitovej tašky, keď prišli do módy, vodu a vyhadzoval z balkóna, noviny zapálil a vyhadzoval z balkóna. Samorast. Ale babka s dedkom, tí boli ochotní sa mu venovať," hovorí bývalá suseda. ​Podľa neuropsychológa malo množstvo páchateľov v minulosti problém s vlastným životom. Cítili sa sociálne vyčlenení, pochádzali z neúplnej rodiny, mohli byť svedkami domáceho násilia, či bojovali s nedostatkom pozornosti.

​Vladimír v nedeľu, 17. júla, na pozemku záhradnej chatky pálil ženské telo. Keď sa do okolia šíril dym a zápach, sused, ktorý ho predtým oslovil, aby s tým prestal, privolal hasičov. Vladimír spanikáril a strieľal po nich. Napokon zastrelil aj sám seba.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy