Jasno
16°
Bratislava
Dôvodom požiaru a prestrelky bolo, že muž mal páliť ženské telo
Zdielať na

Dôvodom požiaru a prestrelky bolo, že muž mal páliť ženské telo

BRATISLAVA / Deň potom, čo postrelili hasiča pri požiari, sa na miesto vrátili vyšetrovatelia aj policajti. Podľa informácií TV JOJ mal muž v blízkosti rodinného domu páliť ľudské telo.

Podľa informácií TV JOJ mal Vladimír v noci okolo tretej hodiny začať páliť ľudské telo. Malo ísť o ženu. Následné dymenie už upozornilo, že na pozemku sa niečo deje. To viedlo aj k zavolaniu hasičov.

34 ročný Vladimír spaľoval telo v podomácky zhotovenej peci. To, že ide o ženu, potvrdila súdna pitva. Zvyšné telesné pozostatky budú skúmať antropológovia, ktorí by mali presne určiť o koho sa jedná. Podľa informácií TV JOJ môže ísť o jeho príbuznú. Jedna z vyšetrovacích verzií, s ktorou údajne policajti pracujú, je aj tá, že Vladimír ženu strelil do hlavy priamo v jej byte. Telo mal potom rozštvrtiť a vo vreciach preniesť do záhradnej chatky. Následne ich mal celé páliť v peci.

Policajti prehľadávali aj širšie okolie chaty. Zhruba 300 metrov od nej sa nachádzali aj smetné koše. Podľa informácii TV JOJ v nich mohli byť veci, ktoré môžu súvisieť s prípadom. Vyšetrovatelia dnes zaisťovali stopy aj v byte, v ktorom mal mať Vladimír trvalý pobyt.

V nedeľu, 17. júla, ráno sa do okolia pod Kolibou šíril zápach a dym. Podľa informácií TV JOJ šiel jeden zo susedov práve k Vladimírovi, ktorý sedel pred chatkou, aby ho na to upozornil. Malo dôjsť k výmene názorov, na čo sused povedal, že zavolá policajtov a odišiel. Privolal však hasičov, na ktorých začal Vladimír strieľať. Jedného hasiča postrelil do ramena. Kolegovia mu okamžite poskytli prvú pomoc a záchranári ho previezli do nemocnice. Strelec potom obrátil zbraň proti seba a v záhrade ukončil svoj život.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy