Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Páchateľ víkendového incidentu v Bratislave je známy. Na muža bol vydaný európsky zatykač
Zdielať na

Páchateľ víkendového incidentu v Bratislave je známy. Na muža bol vydaný európsky zatykač

BRATISLAVA / Po víkendovom incidente spred bratislavskej Starej tržnice je už známy možný páchateľ. Polícia síce o prípade stále informuje stroho, ale nám sa podarilo zistiť, že ide o bývalého reprezentanta v boxe.

Sobotný večer, centrum hlavného mesta. Po konflikte medzi štyrmi mužmi došlo k streľbe. 3 dni po incidente vyšetrovateľ vzniesol obvinenie. "V súvislosti s predmetným incidentom bolo vznesené obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví a zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Obvinenie bolo vznesené v jej neprítomnosti," informuje policajný hovorca Michal Szeiff. 

Podľa našich informácii malo v daný večer zaznieť viacero výstrelov. No a mladík, ktorý bol postrelený si mal údajne stihnúť odfotiť auto páchateľa. Incident zachytili aj okolité kamery. Podľa informácii TV JOJ mal podozrivý muž strieľať počas toho ako nastupoval do auta. Muži sa mali tesne predtým pohádať na ulici. "Vzhľadom na okolnosti prípadu a štádium prípravného konania ďalšie informácie nie je možné v súčasnosti poskytnúť," dodáva Michal Szeiff.

Polícia zverejnila pátranie po 21-ročnom Gregorovi Antunovičovi z Púchova. TV JOJ zistila, a polícia po našich otázkach potvrdila a zverejnila informácie, že práve tento muž mal v centre Bratislavy strieľať. Ide pritom o bývalého reprezentanta v boxe. Mužovi v prípade dokázania viny hrozí až 10-ročný pobyt za mrežami. "Môžem potvrdiť, že na návrh prokurátora Okresnej prokuratúry Bratislava I, bol sudcom pre prípravné konanie vydaný príkaz na zatknutie obvineného ako aj európsky zatykač," povedal hovorca krajskej prokuratúry Juraj Chyľo. 

Polícia zároveň varuje, že muž môže byť ozbrojený. Ak by ste mali akékoľvek informácie o 21-ročnom Gregorovi, obráťte sa na linku 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy