Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Streľba v centre hlavného mesta: Polícia k prípadu poskytla len strohé informácie
Zdielať na

Streľba v centre hlavného mesta: Polícia k prípadu poskytla len strohé informácie

BRATISLAVA / Po konflikte skončil 27-ročný mladík v nemocnici. Všetko sa pritom stalo na mieste, kde sa aj v nočných hodinách zhromažďuje veľa ľudí.

K incidentu došlo v noci zo soboty na nedeľu, 9. júla. Do konfliktu sa malo dostať viacero mužov a všetko sa to malo odohrať pred jedným z podnikov.

Sobotný večer láka do ulíc veľa mladých ľudí. Pravidelne to tak býva aj na Námestí Slovenského Národného povstania. Skoro ráno na frenkventovanom mieste zaznel výstrel. O streľbe sa polícia dozvedela krátko po piatej hodine ráno. Niekto zatelefonoval na tiesňovú linku a oznámil, že v blízkosti starej tržnice je zranený muž. Po príchode na miesto sa informácie potvrdili. 27 ročný muž mal zranenú nohu. Okamžite k nemu smerovali záchranári.

"V skorých ranných hodinách zasahovala naša posádka RZP Staré mesto. Po ošetrení bol pacient prevezený do Fakultnej nemocnice na Antolskej ulici," informovala hovorkyňa Zdravotnej záchrannej služby v Bratislave, Darina Schreková. "Pacient absolvoval operačný zákrok, je stabilizovaný. Naďalej však ostáva hospitalizovaný a pod stálym dohľadom našich lekárov," povedala hovorkyňa bratislavských nemocníc Eva Kliská. 

Polícia k prípadu poskytla len strohé informácie. Nekonkretizovali ani to či zadržali páchateľa ani detaily streľby. "Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví. Bližšie informácie poskytneme keď to situácia vo vyšetrovaní umožní," informoval hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave, Michal Szeiff. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy