Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Žena zažila nočnú moru. Partner sa jej vyhrážal a nakoniec ju napadol. Z bytu sa jej podarilo ujsť až ráno
Zdielať na

Žena zažila nočnú moru. Partner sa jej vyhrážal a nakoniec ju napadol. Z bytu sa jej podarilo ujsť až ráno

PARTIZÁNSKE / Muž sa v noci zobudil a začal sa hádať so svojou partnerkou. Vyhrážal sa jej a nakoniec ju napadol. Zranená žena zostala v byte a až ráno sa jej podarilo ujsť.

Muž chytil ženu za tričko, udrel ju do tváre a dokonca ju začal škrtiť. Počas toho, ako sa bránila, ju pohrýzol na vnútornej strane ruky. 

Vinník začal partnerke pomáhať a utrel jej ranu na čele, ktorú sám spôsobil. Peklo sa pre poškodenú neskončilo, pretože jej zazvonil telefón a to jej partnera veľmi rozčúlilo. Odtiahol ju do kuchyne a vytiahol dva nože. Začal sa jej vyhrážať a tvrdil, že nemá problém dobodať ju. ena muža opakovane prosila, aby jej dal kľúče od bytu a pustil ju. Muž mal žene oznámiť, že ju nikam nepustí a pokiaľ chce odísť, môže ísť cez okno," informuje na sociálnej sieti trenčianska polícia. Na ďalší deň ráno sa žene podarilo z bytu ujsť. 

Žena okamžite vyhľadala pomoc a poranenia, ktoré jej partner spôsobil, boli ošetrené. Muž skončil v policajnej cele. "Po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov, vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Partizánskom vzniesol obvinenie 26-ročnému mužovi za zločin Obmedzovanie osobnej slobody v súbehu s prečinom Nebezpečné vyhrážanie. Zároveň spracoval podnet na väzobné stíhanie obvineného. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov," dodáva polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy