Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vlámal sa do autobusu a dostal podmienku. Nepoučil sa, kradol traktorovú kosačku
Zdielať na

Vlámal sa do autobusu a dostal podmienku. Nepoučil sa, kradol traktorovú kosačku

ŽILINA / Policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky chytili 39-ročného Karola, ktorý je podozrivý z viacerých krádeží. Už sa aj postavil pred sudkyňu, ktorá rozhodovala o tom, či pôjde do vyšetrovacej väzby

39-ročného Karola priviedla hliadka na okresný súd po nevydarenej krádeži. Podľa obvinenia ho prichytili, keď do dodávky nakladal traktorovú kosačku. Podľa všetkého ju zobral z areálu jednej žilinskej súkromnej firmy. "Krádežou traktorovej kosačky vznikla predbežná škoda 4050 eur," informuje policajný hovorca Radko Moravčík. Pri preverovaní obvineného muža policajti zistili, že v Žiline okrem stroja na kosenie trávy zrejme predtým ukradol aj iné dopravné prostriedky. Mal odcudziť dve elektrické kolobežky a elektrický bicykel.

Karol bol už v minulosti odsúdený za majetkovú trestnú činnosť, a to v Nitre a aj v Považskej Bystrici. Ešte stále mu plynie podmienka za vlámanie sa do autobusu, či vypáčené autovysávače. Ako aj za to, že šoféroval auto, keď mal v sebe pervitín. 

Sudkyňa ho na slobodu nepustila, a preto Karol bude čakať na svoj ďalší súdny proces vo vyšetrovacej väzbe. A tentoraz už zrejme neobíde len s podmienkou.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy