Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Traja útočníci napadli muža lopatou. Muž útok neprežil
Zdielať na

Traja útočníci napadli muža lopatou. Muž útok neprežil

TREBIŠOV / V jednej z trebišovských miestnych osád v utorok, 5. júla, zbili traja miestni muži lopatami 35-ročného Jozefa. Muž útok neprežil.

"Po predchádzajúcich verbálnych nezhodách jeden z útočníkov udrel lopatou Jozefa do hlavy, následkom čoho ten spadol na zem. Tam muž v útoku ďalej pokračoval a s lopatou svoju obeť udieral do brucha a hrudníka," informuje policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. 

Pridali sa ďalší dvaja útočníci, keď sa Jozef nehýbal, z miesta utiekli. Miestni k nemu okamžite privolali záchranárov. Jozef pravdepodobne zomrel už po prvom údere zo strany 18-ročného Viktora. V násilí však ďalej pokračoval aj jeho otec a mladší brat.

Policajti dvoch útočníkov zadržali doma. Tretí muž utiekol na neznáme miesto, no neskôr skončil v rukách policajtov. Všetci traja podozriví muži tak boli eskortovaní na policajné oddelenie. "Za tento hrozný skutok, ktorý skončil tragédiou, hrozí mladšiemu Viktorovi v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na sedem až desať rokov, starší Viktor si za mrežami môže v prípade dokázania viny posedieť štyri až desať rokov a mladistvý Jozef, ktorý je stíhaný na slobode, môže v prípade dokázania viny putovať za mreže na šesť mesiacov až tri roky," dodala Lenka Ivanová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy