Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Krvavý incident na východnom Slovensku: Opitý muž napadol ženu. Skončila s ťažkými zraneniami
Zdielať na

Krvavý incident na východnom Slovensku: Opitý muž napadol ženu. Skončila s ťažkými zraneniami

MICHALOVCE / Ranná dráma v Michalovciach. Muž (32) pod vplyvom alkoholu napadol o dva roky mladšiu ženu. Obaja sa poznali a motívom činu bola zrejme žiarlivosť. Obeť skončila s vážnymi zraneniami v nemocnici.

Žena kráčala pešo a muž ju sledoval, keď ju dobehol, zrazu ňu zaútočil. "Podozrivý muž z miesta činu ušiel, krátko na to bol vypátraný policajtami," informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, Lenka Ivanová. 

K incidentu došlo pri čerpacej stanici

Stanica bola v prevádzke. Ľudia preto k zranenej žene okamžite privolali záchranárov. Tí krvácajúcu obeť útoku previezli do nemocnice na urgentný príjem. "Podľa predbežného vyjadrenia lekárov, jej bola spôsobená ťažká ujma na zdraví," hovorí Ivanová. 

Polícia má k dispozícii kamerové záznamy z miesta činu

Muž útočil zozadu a ženu zranil v oblasti chrbta. V čase incidentu bol pod vplyvom alkoholu a možno aj ďalších omamných látok. "Predmet, ktorým bola žena napadnutá, bol zaistený a zaslaný na expertízu," uviedla Ivanová. 

Polícia priviedla po zadržaní podozrivého na miesto incidentu

Boli zrealizované prvotné procesné úkony. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. "Vzhľadom na počiatočné štádium vyšetrovania, ale nie je možné poskytnúť bližšie informácie," tvrdí Ivanová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy