Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Auto vzbĺklo po náraze do stromu: Vodič zraneniam na mieste podľahol
Zdielať na

Auto vzbĺklo po náraze do stromu: Vodič zraneniam na mieste podľahol

HRNČIAROVCE NAD PARNOU / Tragická nehoda sa stala v trnavskom okrese. Na ceste medzi Hrnčiarovcami nad Parnou a Cíferom narazilo auto do stromu a začalo horieť. Vodič žiaľ nemal šancu prežiť.

55-ročný vodič smeroval do Cíferu. Z neznámych príčin s autom prešiel mimo cestu a zastavil ho až strom. Náraz do stromu sa mužovi stal osudným. V krátkom čase boli na mieste záchranné zložky. "Zasahujúci príslušníci osobu z vozidla vytiahli ešte pred požiarom a poskytli jej predlekársku prvú pomoc," povedala hovorkyňa KR HaZZ Trnava Lena Košťalová. 

Žiaľ, ani to už mužovi nepomohlo. Záchranári, ktorí boli na mieste muža okamžite po príchode začali resuscitovať. "Napriek rýchlemu zásahu a všetkej snahe sa u pacienta nepodarilo obnoviť životné funkcie. Lekár konštatoval na mieste smrť v dôsledku poranení," uviedol Hirjak, OS ZZS SR. 

Prečo muž s autom zišiel z cesty, či mu prišlo nevoľno alebo stratil pozornosť zatiaľ nie je známe. "Presné príčiny nehody budú predmetom ďalšieho vyšetrovania," povedala hovorkyňa KR PZ Trnava Linkešová. Počas dokumentovania nehody cestu najskôr uzavreli. Neskôr bola premávka v jednom jazdnom pruhu obnovená a na mieste ju riadili policajti. Trnavská polícia upozorňuje, že za uplynulé dni ide už o tretí život, ktorý vyhasol na cestách v trnavskom kraji. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy