Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vážna dopravná nehoda na diaľnici. Medzi zranenými je aj dieťa
Zdielať na

Vážna dopravná nehoda na diaľnici. Medzi zranenými je aj dieťa

MALACKY / Na diaľnici D2 smerom na Českú republiku došlo dnes dopoludnia , 25. júna, ku vážnej dopravnej nehode. Mikrobus so zahraničným evidenčným číslom zišiel z cesty a prevrátil sa na bočnú stranu.

Za autom bol napojený príves, na ktorom bolo naložené osobné auto. Príves sa podľa svedkov mal počas jazdy po diaľnici rozkmitať, vodič už nedokázal súpravu vyrovnať a skončil v priekope. V aute sa viezlo sedem dospelých a jedno dieťa. Na miesto boli privolaní záchranári, ktorí previezli do nemocnice 8- člennú posádku. Medzi zranenými bolo aj dieťa, ktoré skončilo na bratislavských Kramároch s ťažkými poraneniami. "Po príchode na miesto bola záchranármi poskytnutá bezodkladná prednemocničná starostlivosť siedmim osobám s následným transportom pacientov do nemocníc v Bratislavskom kraji," informuje hovorca záchranárov Andrej Hirjak. Ďalšiu osobu previezla do nemocnice hasičská sanitka. 

"Alkohol sa vykonanou dychovou skúškou u vodiča nepotvrdil," tvrdí policajná hovorkyňa Silvia Šimková. 

​Ďalšia nehoda sa stala v takmer rovnakom čase, na tom istom diaľničnom úseku, ale v opačnom smere. Pravdepodobne sa vodič s bratislavským evidenčným číslom nedostatočne venoval riadeniu a skončil s autom v priekope. Našťastie bez poranení. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy