Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nedávno unikal pred policajnou hliadkou, teraz ho obvinili zo znásilnenia tínedžerky
Zdielať na

Nedávno unikal pred policajnou hliadkou, teraz ho obvinili zo znásilnenia tínedžerky

LUČENEC / 33-ročný muž z okresu Lučenec má ďalší veľký problém. Násilím mal mať sexuálny styk s tínedžerkou. Ide o toho istého muža, ktorý minulý týždeň unikal pred policajnou hliadkou viac ako 200-kilometrovou rýchlosťou. V moči mu vtedy zistili drogy.

Podľa informácií TV JOJ má obeť iba 16 rokov a s obvineným mužom sa poznala. Ten ju mal klamstvom vlákať do svojho domu. Polícia detaily tohto chúlostivého prípadu nezverejnila. "Bližšie informácie vzhľadom na povahu a citlivosť prípadu nebudeme poskytovať," vysvetlila hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici, Petra Kováčiková. Hovorkyňa ale potvrdila, že ho obvinili z dvoch zločinov. "V tomto prípade bolo mužovi vznesené obvinenie pre zločin znásilnenia, v jednočinnom súbehu so zločinom obmedzovania osobnej slobody. Zo strany vyšetrovateľ bol podaný podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby," dodala.

Muž údajne nevypovedal ani pred vyšetrovateľom, ani pred sudcom. Počas výsluchu na súde bol prítomný aj jeho právny zástupca, s ktorým žiadali stíhanie na slobode. Súd ho ale poslal do väzby z dôvodu, aby nepokračoval v trestnej činnosti. Rozhodnutie ale nie je právoplatné, na mieste zahlásil sťažnosť. Kým o nej rozhodne krajský súd, Ján bude za mrežami. Tohto muža štáb TV JOJ nakrúcal aj minulý týždeň, keď nezastavil policajnej hliadke. Takmer 50 kilometrov pred nimi unikal vysokou rýchlosťou a ohrozoval ostatných vodičov. Nakoniec dostal defekt v obci Hajnáčka. V moči mu vtedy zistili amfetamín aj metamfetamín.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy