Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Chcela si len zašportovať, no zažila šok. Nahý muž na ňu vybehol a začal sa uspokojovať
Zdielať na

Chcela si len zašportovať, no zažila šok. Nahý muž na ňu vybehol a začal sa uspokojovať

ŠAĽA / 29-ročná žena si chcela zašportovať a zažila šok. Spoza stromu vybehol nahý muž s kuklou na hlave. Pred bežkyňou sa začal aj uspokojovať. Stalo sa to pri rieke Váh v Šali. V meste nejde o prvý takýto prípad.

29-ročná žena si bola zabehať v Šali popri rieke Váh, muž ju z ničoho nič prekvapil. "Vedľa hrádze vybehol ako keby z lesíka," hovorí bežkyňa. Muž bol nahý a maskoval sa kuklou na hlave. Neudialo sa to však v žiadnej okrajovej časti, ale v meste v blízkosti sídliska.

"Vypracovaná postava, športový typ ale úplne nahý, vlastne len s tou kuklou teda," pokračuje bežkyňa.

Šalianka si všimla, že muž na ňu pozeral upreným pohľadom, a pritom sa sexuálne uspokojoval.

"Sa zo mňa pustila taká lavína nadávok, veľmi som sa zľakla, ale očividne som mala pocit, že jeho to ešte viacej rajcuje. Pokračoval v tom ukájaní viac a viac, ale nerozbehol sa zo mnou," priblížila 29-ročná bežkyňa. 

Paradoxne, mladá žena sa s takýmto niečím nestretla po prvýkrát, rovnakú skúsenosť má aj s pred dvoch rokov.

"Sme sa prechádzali s kamarátkou a zrazu sme si všimli, že 2 metre od nás, a znova sa ukájal a bol úplne nahý," spomína bežkyňa.

O prípade vtedy hovorila aj TV JOJ, exhibicionista prekvapil množstvo žien a polícia zadržala dokonca dvoch páchateľov. "3 prípady boli aj objasnené. Dvakrát bol ten istý a tretíkrát sa jednalo o iného páchateľa," uviedol náčelník Mestskej polície v Šali, Peter Kokavec

"Mne trvalo veľmi dlho, pokiaľ som sa odvážila znova na Váh ísť a teraz to bolo prvýkrát odvtedy a znova som ho stretla, takže je už na Váh behať nepôjdem," zdôverila sa bežkyňa. 

Políciu bežkyňa tentokrát nekontaktovala, chcela by však upozorniť ostatné ženy, aby boli v týchto miestach opatrné. Náčelník mestskej polície sa o týchto nových prípadoch dozvedel až od štábu TV JOJ.

"Po tejto informácii od vás prijmeme opatrenia. Pre nás je veľmi dôležité, aby verejnosť takéto udalosti nahlasovala okamžite," dodal Kokavec.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy