Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Policajti v rámci kontroly zastavili vodiča. Ten mal pre nich hneď tri prekvapenia
Zdielať na

Policajti v rámci kontroly zastavili vodiča. Ten mal pre nich hneď tri prekvapenia

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Bratislavskí dopravní policajti zastavili na Parkovej ulici vodiča. V rámci kontroly bolo preukázané, že vodič mal pre policajtov pripravené až tri "prekvapenia". Konkrétne išlo o prechovávanie omamných a psychotropných látok a tiež vybavenia vozidla nepovoleným komponentom. Aby toho nebolo málo, do tretice bol vodič pod vplyvom drog. Informoval o tom hovorca KR PZ v Bratislave Michal Szeiff.

Podľa doterajších informácií, výsledky testov preukázali, že vodič bol pod vplyvom metamfetamínu, amfetamínu a extázy. Vo vozidle sa našli injekčné striekačky s obsahom neznámej hnedej kryštalickej látky, ktorá bola zaistená a zaslaná k následnému expertíznemu skúmaniu. Vozidlo bolo zároveň neoprávnene vybavené stroboskopom, ktorý bol umiestnený za čelným sklom.

"Policajti na mieste 29-ročnému mužovi odobrali vodičské oprávnenie, obmedzili ho na osobnej slobode a eskortovali za účelom vykonania potrebných úkonov na príslušné policajné oddelenie," uviedol hovorca v tlačovej správe. Polícia na svojej sociálnej sieti uverejnila video z kontroly vodiča.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy