Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dílera obvinili a po vypočutí prepustili, no on ďalej predával drogy. Tentokrát ho chytili pri čine
Zdielať na

Dílera obvinili a po vypočutí prepustili, no on ďalej predával drogy. Tentokrát ho chytili pri čine

HUNCOVCE (OKR. KEŽMAROK) / 32-ročný Kežmarčan bol koncom mája podozrivý z drogovej trestnej činnosti. Po vypočutí na policajnom oddelení ho prepustili na slobodu. No nepoučil sa a drogy začal opäť predávať. Kežmarskí kriminalisti ho prichytili priamo pri čine.

Ani nenápadná ulička v obci Huncovce nebola pre posádku osobného auta bezpečná. Dvojicu mužov vytiahli von kriminalisti a vedeli prečo. Jeden zo zadržaných je policajtom dobre známy. Prednedávnom ho predviedli na policajné oddelenie, aj vtedy bol podozrivý z predaja drog. 

26. mája medzi Huncovcami a Kežmarkom zastavili policajti dodávku, v ktorej sa viezol spomínaný muž. Po vypočutí bol ale spolu s kamarátom a dvoma dievčatami prepustený na slobodu, no nepoučil sa. Obchodovanie s drogami opäť rozbehol, tentokrát bol prichytený priamo pri čine. "Pri osobných prehliadkach bola zaistená biela kryštalická látka, ktorá bude zaslaná k ďalšiemu expertíznemu skúmaniu," vyjadril sa riaditeľ OR PZ v Kežmarku Pavol Gaborčák. Podľa informácií TV JOJ mal zabezpečovať pervitín v okresoch Stará Ľubovňa, Kežmarok a Poprad.

S putami na rukách tak neskončil muž sám. Policajtom mali čo vysvetľovať ďalší dvaja ľudia. "S tým, že ich obmedzili na osobnej slobode a tieto osoby sú podozrivé z drogovej trestnej činnosti," dodal Pavol Gaborčák. Jeden sa viezol spolu s mužom v aute, druhú osobu, ženu, zadržali v Poprade. Jej prípad tak prevzali kriminalisti z Popradu. Zadržaní muži boli obvinení z drogovej trestnej činnosti a sudca bude rozhodovať o ich väzobnom stíhaní.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy