Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bitka v krčme: Dvaja bratia napadli obsluhujúci personál, majiteľa aj policajtov
Zdielať na

Bitka v krčme: Dvaja bratia napadli obsluhujúci personál, majiteľa aj policajtov

BRATISLAVA / Lietali päste, kopance aj popolník. Dvaja bratia sa v krčme v bratislavskej Dúbravke postarali o poriadny cirkus. Po bitke s personálom si trúfli aj na policajtov, ktorí ich spacifikovali. Dvojica išla po vytriezvení z cely rovno pred sudcu.

22-ročný Adrián spolu s jeho o dva roky starším bratom Dušanom si spolu v krčme poriadne vypili. S čašníkom sa dostali do konfliktu a začali sa mu vyhrážať. Spor prišiel riešiť majiteľ, ktorý ich chcel vyhodiť.

Začali mu nadávať a skončilo to tak, že sa doňho hlava nehlava pustili. Okrem pästí a kopancov dostal ešte aj popolníkom. "Mladíci svoje agresívne správanie obrátili aj voči zasahujúcim policajtom PMJ. Pričom pri pokuse jedného z nich o fyzické napadnutie člena hliadky boli za využitia donucovacích prostriedkov spacifikovaní a obmedzení na osobnej slobode," informoval hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave, Michal Szeiff. 

Vyšetrovateľ ich obvinil z útoku na verejného činiteľa a výtržníctva. Potom ako v cele vytriezveli ich hliadka na tretí deň predviedla pred sudcu na superrýchle konanie. Dvojici hrozilo až päť rokov basy na tvrdo. Bratia zo súdu odchádzali s rovnakým trestom. Súd im vymeral 28-mesačnú podmienku. "Na skúšobnú dobu v trvaní dva roky s probačným dohľadom. Zároveň im bol uložený zákaz vstupu do Pubu na Istriskej ulici v Bratislave," uviedol hovorca Krajského súdu Bratislava, Pavol Adamčiak. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy