Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kamión s osobným autom prerazili zvodidlá a zrútili sa z nadjazdu. Dve osoby nehodu neprežili
Zdielať na

Kamión s osobným autom prerazili zvodidlá a zrútili sa z nadjazdu. Dve osoby nehodu neprežili

TRNAVA / Až dva ľudské životy vyhasli pri hrozivej nehode na obchvate Trnavy. Kamión s osobným autom spadli z mosta. V nemocnici skončil vodič z ďalšieho zničeného auta.

K nehode prišlo krátko po jednej hodine popoludní a to na jednom z nadjazdov pri Trnave. V smere na Modranku sa mali autá pomaly posúvať v kolóne. Kamión podľa svedkov nebrzdil, len prešiel plynulo do protismeru. "Po náraze prerazili zvodidlá a obe autá sa zrútili z nadjazdu," vysvetlila hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová.

Padali asi 10 metrov a dopadli na trávnatú plochu pod ním. Kabína kamióna ale skončila na ceste. Na miesto krátko po nehode dorazili všetky záchranné zložky. "Syn to videl z autobusu, len do nich vpálil a padli z mosta," popísal svedok nehody. Našťastie v tej chvíli pod nadjazdom neprechádzali žiadne autá či motorky. Na moste sa po náraze kamióna zrazili tri autá, no posádky sa vážne nezranili. Jeden z nich ale napokon skončil v nemocnici.

"Účastník nehody utrpel ľahké poranenia. Po ošetrení ho záchranári transportovali do nemocnice," vysvetlila hovorkyňa Operačného strediska ZZS SR Alena Krčová. Vodič kamiónu a aj vodič osobného auta svojim zraneniam podľahli. Pomôcť im už nedokázali ani privolaní záchranári. Počas dokumentovania nehody cestu policajti na nevyhnutne potrebný čas uzavreli. Vodiči stáli v rozsiahlych kolónach, alebo sa nehodu snažili obísť cez okolité obce. Či kamionistovi prišlo nevoľno, alebo sa pod nehodu podpísal mikrospánok, prípadne iná príčina, policajti vyšetrujú.


Súvisiace články

Najčítanejšie správy