Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tragická nehoda auta s kamiónom si vyžiadala jeden život. Kamión po náraze zachvátili plamene
Zdielať na

Tragická nehoda auta s kamiónom si vyžiadala jeden život. Kamión po náraze zachvátili plamene

HORNÉ SEMEROVCE (OKR. LEVICE) / 45-ročný vodič prišiel v skorých ranných hodinách o život v Horných Semerovciach. Osobným autom vbehol pod protiidúci kamión. V zdemolovanom aute nemal šancu prežiť. Po náraze vzbĺka aj kabína kamióna. Vodič kamióna stihol v poslednej chvíli vyskočiť.

Osobné auto, ktoré riadil 45-ročný muž, z ničoho nič prešlo do protismeru. V tej chvíli išiel oproti kamión a vozidlá do seba čelne narazili. "Došlo ku prejazdu auta značky AUDI do jazdného pruhu vozidla DAF a došlo k zrážke," vysvetlil znalec z Odboru dopravy Ján Jenčo. Osobné vozidlo po zrážke ešte prerazilo betónové oplotenie a skončilo v areáli družstva. Kamión tiež zišiel z cesty a kabína po náraze začala horieť. Išlo o bulharský kamión a vodič prevážal jogurty. Z horiacej kabíny našťastie stihol vyskočiť. Také šťastie ale nemal vodič osobného auta. Hasiči ani záchranári mu už pomôcť nedokázali. Vozidlo bolo po zrážke totálne zdemolované. "V osobnom aute sa nachádzala jedna osoba, ktorá bola vyprostená," opísal veliteľ zásahu Miroslav Snida.

Kusy osobného auta rozmetalo desiatky metrov po okolí. Z osobného auta vypadol aj motor, nebohý Peter pochádzal zo Šiah a pracoval ako profesionálny vodič. Aj on jazdil na kamióne. "Čo bolo príčinou prejazdu nevieme zatiaľ stanoviť, ďalšie informácie budeme zisťovať," dodala hovorkyňa KR PZ v Nitre Viktória Borloková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy