Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Partnerská tragédia: Najprv zastrelil ženu a potom seba. Nechal po sebe listy
Zdielať na

Partnerská tragédia: Najprv zastrelil ženu a potom seba. Nechal po sebe listy

MALACKY / Cez víkend v Malackách muž zastrelil ženu (50) a potom mal podľa všetkého ísť do firmy a zastreliť aj seba.

Polícia na sociálnej sieti informovala o tragickej udalosti v Malackách. Podľa informácií TV JOJ na dvore areálu autodopravy mala nájsť ešte v nedeľu dopoludnia rodina 60-ročného Miroslava bez známok života. Vo firme mali nájsť aj list na rozlúčku. Ten ich mal podľa polície doviezť k jeho 50-ročnej družke Andrey. Tú našli popoludní v jednom z rodinných domov, v ktorom mala pracovať ako účtovníčka. Žiaľ, ani jej už nedokázali pomôcť. Žena mala zomrieť pravdepodobne ešte v sobotu večer. Jedným z motívov by mohla byť zrejme žiarlivosť. "Podľa doposiaľ zistených informácií neznámy páchateľ vystrelil na poškodenú, čím jej spôsobil smrteľné zranenie, následkom ktorého na mieste podľahla," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave, Jana Šimunková.  

"Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," uviedla hovorkyňa Jana Šimunková.  

Správu budeme aktualizovať. 

Prípad, ktorý otriasol celou Bratislavou mieri pred súd. Pavol (73) sa hádal s exmanželkou Soňou, a neskôr ju mal uškrtiť a pokúsiť sa podrezať si žily. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy