Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vodič (59) zišiel z cesty a narazil betónového mostíka. Zraneniam podľahol
Zdielať na

Vodič (59) zišiel z cesty a narazil betónového mostíka. Zraneniam podľahol

HUMENNÉ / Na ceste neďaleko Humenného vyhasol život 59-ročného muža. Autom, nevedno prečo, zišiel z cesty a narazil do betónového mostíka. Podľa polície zraneniam podľahol na mieste. Čo sa pod tragédiu na rovnej ceste mohlo podpísať, vyšetruje polícia.

Vyhasnutý ľudský život a množstvo otázok, prečo sa to muselo stať. Podľa polície zatiaľ nie je jasné, za akých okolností 59- ročný vodič havaroval. Nehoda sa stala okolo poludnia na hlavnej ceste medzi obcou Brekov a Humenným. "Osobné motorové vozidlo zišlo z doposiaľ presne nezistených príčin mimo cestu, kde narazilo do betónového mostíka," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove, Jana Ligdayová. 

Vodič zostal v aute podľa vyjadrenia hasičov zakliesnený a ani rýchly zásah záchranárov nedokázal situáciu zvrátiť. "Žiaľ, privolaní záchranári mu nedokázali pomôcť a lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR, Alena Krčová. "Polytrauma s následkom smrti, doporučená súdna pitva," informoval obhliadajúci lekár Miroslav Bilanin. 

Na Hornom Zemplíne od rána intenzívne pršalo a dopravu komplikovalo množstvo vody na niektorých úsekoch ciest. To, čo presne sa pod tragédiu podpísalo vyšetrujú policajti. Premávku vyše dvoch hodín riadila polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy