Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mladý muž ušiel policajtom dvakrát po sebe. Po takmer štyroch mesiacoch ho obvinili
Zdielať na

Mladý muž ušiel policajtom dvakrát po sebe. Po takmer štyroch mesiacoch ho obvinili

VRANOV NAD TOPĽOU / Takmer štyri mesiace trvalo polícii, kým obvinila konkrétnu osobu po nehode počas policajnej naháňačky. Ide o prípad, keď mladý muž ušiel policajtom dvakrát po sebe. Najprv na čerpacej stanici, kde pokojne tankoval po úteku z miesta nehody. Následne po policajnej naháňačke a druhej nehode unikol cez okno nemocnice.

Začalo to banálnou nehodou s jedným rozbitým spätným zrkadlom. Následne to pokračovalo útekom vodiča, ktorého spozorovala hliadka v meste, keď chcel natankovať. Policajti prišli k tankujúcemu mladíkovi a požiadali ho, aby dotankoval a preparkoval. On ale dotankoval, nezaplatil a ušiel. Nasledovala policajná naháňačka, ktorá skončila nehodou a vodiča predviedli na ošetrenie do nemocnice. Keď mu dali putá dole a zatvorili ho v röntgenovej miestnosti, kde ušiel policajtom cez okno.

Stalo sa to ešte v januári. Až po niekoľkých mesiacoch padlo v prípade obvinenie voči konkrétnej osobe. Vranovský vyšetrovateľ obvinil jednu osobu a to z trestného činu všeobecného ohrozenia. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov. Pre dvojitý útek majú opletačky aj samotní policajti, no stále nie je jasné, s akým výsledkom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy