Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Nepríjemný zážitok vo vlaku: Muž sa začal pred cestujúcimi obnažovať
Zdielať na

Nepríjemný zážitok vo vlaku: Muž sa začal pred cestujúcimi obnažovať

VRANOV NAD TOPĽOU / Hoci vo vlaku sedeli viacerí cestujúci, 33 ročnému mužovi to nezabránilo v tom, aby sa pred nimi obnažoval. Pohoršení ľudia okamžite privolali políciu a exhibicionista skončil na policajnom oddelení. Zisťovali sme, ako reagovať, ak sú svedkami takejto situácie deti.

Nechcené divadlo čakalo na cestujúcich vo vlaku na trati medzi stanicami Humenné a Vranov nad Topľou. Okamžite kontaktovali políciu. Hliadka muža zadržala a obmedzili mu osobnú slobodu. "33-ročný muž sa mal pred viacerými cestujúcimi obnažovať, čím mal vyvolať verejné pohoršenie," povedala hovorkyňa KR PZ Prešogv Jana Ligdayová. 

Odborníčka vysvetľuje, že ak sú svedkami takejto situácie cestujúci s deťmi, tie treba odviezť preč a nekomentovať to. "Ak sa dospelý správa pokojne, tak aj dieťa sa správa pokojne. Rodič ho odvedie preč a ani si to nepamätá. Ale ak je dospelý vyvedený z mieri, dieťa sa bojí," informuje sexuologička Danica Caisová.

Železniční policajti v prípade vedú trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva. Momentálne pracujú na získaní kamerových záznamov, ktoré vo vlaku priebeh udalosti zaznamenali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy