Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
64-ročná žena sa po havárii pokúsila o samovraždu
Zdielať na

64-ročná žena sa po havárii pokúsila o samovraždu

HORNÝ ZEMPLÍN / V kritickom stave a v umelom spánku transportovali záchranári do nemocnice 64-ročnú ženu. V rekreačnej oblasti narazila autom do stĺpa. Pri náraze sa nezranila. Boj o jej život sa začal až potom, keď po nehode odišla do blízkeho lesa.

K nehode malo dôjsť ráno. Rozbité auto si všimli dvaja náhodní okoloidúci. Tí hovoria, že žena najprv zostala vo vozidle sedieť. Nevedeli, aké zranenia pri náraze utrpela preto privolali pomoc. "Boli sme privolaní k dopravnej nehode, kde sa mala nachádzať jedna osoba. Po príchode sme zistili, že už sa nenachádza v aute, okoloidúci nám oznámili, že utiekla do lesa," povedal veliteľ zásahu HaZZ Snina Ervín Škutka. 

Do terénu vyslali hasičov, ktorí začali s prehľadávaním okolia. "Po krátkom čase sa nám ju podarilo nájsť a ihneď sme jej poskytli prvú pomoc," uviedol Škutka. Podľa informácií TV JOJ sa žena krátko po tom, ako havarovala, pokúsila siahnuť si na život. Pre citlivosť prípadu  detailnejšie informácie nie je vhodné zverejňovať. "Vyslaní záchranári museli ženu vzhľadom na jej vážny zdravotný stav uviesť do umelého spánku, a do nemocnice ju transportovali v kritickom stave," povedala hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy