Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragédia na Záhorí: V pivnici rodinného domu našli mŕtvu ženu a muža s porezaným krkom
Zdielať na

Tragédia na Záhorí: V pivnici rodinného domu našli mŕtvu ženu a muža s porezaným krkom

MALACKY / Tragický deň pre rodinu zo Záhoria. V pivnici rodinného domu totiž našli ženu bez známok života. Jej manžel skončil s poraneným hrdlom v nemocnici. Motív tejto tragédie zatiaľ zostáva neznámy.

Bolo okolo siedmej hodiny ráno, keď pred jedným z rodinných domov v obci Gajary zastavili záchranári. Po chvíli prišla aj druhá sanitka a zároveň policajti. Tých mala privolať dcéra rodičov, ktorých našla v pivnici rodinného domu.

"O pol ôsmej tu už bola určite," povedala suseda. "Žiaľ, vyslaní záchranári už žene pomôcť nedokázali. Pomohli však mužovi. Ten mal otvorenú reznú ranu na krku. Po ošetrení ho previezli do nemocnice. Počas prevozu bol pri vedomí a v stabilizovanom stave," informovala hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová. Blízka rodina bola z tejto tragédie v šoku. Ani susedia, ktorí starších manželov poznali, nechápali čo sa mohlo stať. Podľa ich slov, manželia boli na dôchodku, veľmi si rozumeli a vzájomne si pomáhali. Rodina bola pre nich všetkým. "Neboli počuť žiadne kriky v ulici nič, všetko mali v poriadku, oni boli dobrá rodina. Aj záhradku, oni všetko spoločne aj ona oprala a on jej pomáhal," reagovali susedia. 

Čo sa presne v ranných hodinách v rodinnom dobe stalo, prešetruje polícia. "Vyšetrovaním okolností prípadu sa v súčasnej dobe zaoberajú policajti bratislavskej krajskej kriminálky. Vec je evidovaná ako trestný čin pokusu vraždy," povedal hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave, Michal Szeiff. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy